864 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Care e conceptul din spatele imaginii festivalului One World Romania de anul acesta?

De Graphic Front| 17 Februarie, 2016 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 1441

Anul acesta imaginea One World Romania ilustrează tema principală a festivalului - criza refugiaților. Fotografia din centrul afișului este realizată de Thomas Câmpean, unul dintre cei câțiva fotojurnaliști români care au realizat o amplă documentare a fenomenului migrației din toată lumea în 2015. Fotografia este realizată pe 13 septembrie 2015 la granița dintre Ungaria și Serbia. Anul trecut, prin acest punct de trecere peste 160.000 persoane au intrat în Ungaria, în ciuda amenințărilor primului ministru Viktor Orban, care a declarat că oricine traversează granița dinspre Serbia va fi arestat.

Pentru mai multe informații despre festival, puteți scrie pe adresa info@oneworld.ro. Vă așteptăm și pe facebook și youtube cu mai multe știri despre ce veți vedea la One World Romania 2016!

film documentar one world romania

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.