883 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Se arrienda - Proiecție de film, Institutul Cervantes (București), luni, 20/01/2014, ora 19.00

De Difuzor GF| 17 Ianuarie, 2014 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 1373

La sfârșitul anilor ´80, tânărul muzician Gastón Fernández are în față un viitor strălucit alături de grupul său de prieteni, visători și idealiști. Cinsprezece ani mai tarziu, destinul și alegerile fiecăruia îi despart. Gastón se întoarce în Chile, confruntându-se cu realitatea, cu o țară diferită și cu frustrarea unui succes muzical care nu a avut loc. în timp ce prietenii săi se bucură de prosperitate, el este bântuit de amintirile anilor fericiți. Obligat de circumstanțe, Gastón trebuie să cedeze, participând la afacerea cu imobiliare a tatălui sau. Astfel, el pornește o călătorie prin apartamente goale, o cunoaște pe Elisa și ajunge să înteleagă viața fără a mai simți apăsarea trecutului.
titlu Se arrienda
regizor Alberto Fuguet 
an 2005 
format DVD 
durata 108 min 
producție Chile 
versiune originală spaniolă 
subtitrare engleză
organizatori Institutul Cervantes (București) Bd. Regina Elisabeta 38
colaboratori Ambasada Chile (România)

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.