900 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

One World România, 13-18 Martie

De Difuzor GF| 14 Martie, 2012 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 1962

Marți, 13 martie, s-a deschis oficial One World România, festival de film documentar dedicat drepturilor omului.
Scala, Corso, Eforie, Union, MNAC, UNATC, Noul Cinematograf al Regizorului Român sunt câteva din locațiile bucureștene unde se vor proiecta documentare tematice pe următoarele categorii: Revoluții online, Muncă și răsplată, Activiști și indignați, Minori și bătrâni, Probleme de familie, Politică, Penal.
și secțiunea de evenimente se anunță interesantă: Activiști ruși urmăriți de poliție prin lume, cineaști albanezi în luptă cu magnați imobiliari, tineri furioși, universități ocupate și rețele sociale se aduna la un loc pe https://oneworld.ro/2012film documentar one world romania

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.