900 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Autobaza FILM. Proiecţie documentar Amy (2015) + party aniversar 1 an Autobaza Radio

De Graphic Front| 23 Octombrie, 2015 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 1730

Pe 30 octombrie, începând cu ora 21.00, dăm startul unui nou proiect: Autobaza FILM.
Noul spaţiu urban se deschide iubitorilor de muzică, film şi VW classics cu proiecţia filmului documentar AMY, urmată de un party ce aniversează 1 an de Autobaza Radio.

Pe 30 octombrie, spaţiul de pe Bulevardul Energeticienilor, generos ca dimensiuni [o hală de 1800 de mp] şi atmosferă [o pietonală plină cu muzică, vinuri, cărţi şi alte băuturi], va rămâne deschis pe parcursul întregii nopţi.

Program
21.00: Proiecţie documentar Amy (2015), regizor Asif Kapadia
Party aniversar 1 an de Autobaza Radio
Facilităţi: parcare maşini, parcare biciclete

Oferit de Beck's

Parteneri Librăriile Carturesti, Flux Furniture, 1000 de chipuri wine bar, MakeSense, Volkswagen ClassicClub, Bicicletele Pegas, Eventim.ro, AQUA Carpatica.

Powered by Midocar
Biletele se găsesc online, pe Eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, Hypermarketurile Carrefour si benzinăriile OMV.
Preţ bilet: 25 de lei.

Adresa Bulevardul Energeticienilor, nr. 13 -15


Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.