900 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ultima sută de metri: susțineți „Ultima transhumanță" - filmul care va încheia un proiect fantastic! Campanie de crowd funding.

De Graphic Front| 05 August, 2015 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 2189

Fotograful și regizorul Dragoș Lumpan a pornit un proiect „artistic, etnografic și sociologic uriaș" care a însemnat peste 45.000 km parcurși, 6 țări, 8 ani, 100.000 de fotografii, zeci de ore de material filmat. Bântuit fiind de o astfel de pasiune și perseverență de-a dreptul anacronice, e imposibil să nu-l susții pe Dragoș până la capăt, iar capătul va fi un film documentar.

Până acum această cercetare s-a concretizat printr-o serie de expoziții de fotografie și un excelent album, publicat în 2011, despre care puteți citi mai multe aici.

Fotografiile acestui artist călător sunt excepționale, nu există niciun motiv să nu ne dorim un astfel de film, indiferent dacă ne plac ori nu oile sau telemeaua. în plus, Dragoș nu este un tip lipsit de umor:Filmul nu va fi posibil fără implicarea cît de mică a multora dintre noi așa că intrați pe creștemidei, deveniți susținători și share, share, share!


Alte detalii aici:
www.lumpan.com
www.ultimaTranshumanta.ro

dragoE(tm) lumpan

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.