764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

8 Martie 2013 - 3 zile până la începerea festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului - One World Romania.

De Difuzor GF| 08 Martie, 2013 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 1935

Alexandru Solomon:  Urăsc România: aici se intamplă toate lucrurile rele », așa mi-a spus un copil. și-a adaugat: « Am văzut asta la televizor. » De la ultima ediție One World Romania, cantitatea de ură și intoleranta pe cap de locuitor și centimetru de ecran a crescut exponențial. Ni s-a stricat, pardon, karma... Agresați si noi - precum puștiul respectiv - de aceasta stare de spirit, am decis ca ediția a 6-a a festivalului nostru sa meargă contra curentului (a cata oară ?!). Programul, alcătuit împreuna cu Adina Brădeanu, se vrea un antidot contra urii și maniei….(continuarea + tot ce mai trebuie să știți aici)

7 zile, 57 de filme , 35 de invitati din 27 de tari, intre 11 si 17 martie. Va asteptam cu drag la cele 95 de proiectii!

documentary film documentar scurt metraj

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Galeria Posibilă, Zeppelin, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, The Institute) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.