864 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Scurtmetrajele câștigătoare la Locarno și Rotterdam din programul BIEFF 2016 deschid porțile subconștientului

De Graphic Front| 10 Februarie, 2016 | Categorie: film documentar | Vizualizări: 1278

Festivalul Internațional de Film Experimental București explorează, între 14 și 20 martie, puterea emoțiilor în cadrul a trei noi programe: You Run Through My Veins, Journeys into Subconscious, Love Is the Sweetest Experiment.

Cea de-a șasea ediție BIEFF aduce în capitală câștigătorul Tiger Award la Rotterdam 2015 și cele mai provocatoare scurtmetraje din competiția aceluiași festival, în cadrul secțiunii You Run Through My Veins.

O nouă secțiune tematică în competiția internațională, Journey Into Our Subconscious, aduce în capitală filmul lui Marcus Lindeen, Dear Director, câştigător al premiului Cinema & Gioventù la Festivalul Internațional de Film de la Locarno 2015, și Freud and Friends de Gabriel Abrantes, care va putea fi vizionat la BIEFF la o lună după premiera sa în cadrul Berlinale 2016.

în plus, sâmbătă, 13 februarie, de la ora 20:00, la Lente & șotron, în întâmpinarea Valentine's Day, BIEFF a pregătit o proiecție de șase scurtmetraje cu tema Love Is the Sweetest Experiment - o colecție de viziuni extrem de sensibile asupra variatelor forme ale iubirii. fb event: httpss://www.facebook.com/events/171378783234834/bieff film experimental

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.