883 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ioana Trușcă, protestează alături de noi și în această expunere Răcnet 5.0 (Roar 5.0)

De Difuzor GF| 08 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 1336

Ioana Trușcă trăiește și lucrează în București. E arhitect și ilustrator - de bandă desenată, în special.
A absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" în 2015, iar în prezent urmează cursurile Școlii doctorale UAUIM. În 2016 ilustrează Turb@. Orașul copilăriei - Tîrgu-Jiu, devine loc de joacă pentru iepuri turbați, dependenți de turbă și lignit. O poveste despre cărbune, desenată în cărbune.
În 2017 ilustrează Sofica - pentru PUCK. O poveste care pornește din Măcin, trece prin Stockholm și sfârșește în București. Totul sub pretextul pauzei de cafea - FIKA, în suedeză. În 2018 participă cu "Scenarii de Locuire" la BETA - Bienala Timișoreană de Arhitectură, ca parte a expoziției "Despre Locuire", de IDEILAGRAM. Tot în 2018 are loc "One Night Gallery love Ioana Trușcă".În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) va fi găzduită de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

ioana trusca racnet roar

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro