853 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Andrei Nicolescu, participant Expo Răcnet 5.0 (Roar 5.0)

De Difuzor GF| 07 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 765

Andrei Nicolescu este un arhitect și designer care trăiește în București, România. Ziua își dedică timpul planificării în arhitectură, iar noaptea este rezervată freelancing-ului in design grafic lucrând în principal în domeniile ilustrației editoriale, a design-ului de afișe, coperți de albume sau design industrial și mobilier. Lucrările sale se concentrează asupra experimentului în artele vizuale. Dialogul dintre diversele arte vizuale și recombinarea lor, sunt baza de la care pornește în demersul său ca artist sau arhitect. Pasionat de toate formele artei și ale design-ului este dedicat unei imagini esențializate, formele geometrice definind limbajul său vizual clar și curat.
Îl găsiți
aiciÎn această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) va fi găzduită de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie.
Mai multe pe
site-ul festivalului

Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

 

andrei nicolescu racnet arcub

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro