690 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Sorin Andrei Trăistaru, participant @ Răcnet 5.0 (Roar 5.0), protest vizual în cadrul Festivalului Național de Teatru, Arcub Gabroveni, 18-27 Octombrie, 2019

De Difuzor GF| 11 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 325

Sorin Trăistaru este un caligraf și artist de lettering din București. Pasiunea să pentru litere a apărut într-o perioadă în care lucra ca art director într-o agenție de publicitate. După mult studiu, curiozitatea s-a transformat în job full-time și prin intermediul atelierelor pe care le-a ținut în ultimii ani, pasiunea sa pentru litere a ajuns la mai mult de 400 de oameni.

Munca lui Sorin implică o varietate de instrumente și tehnici, de la cerneală, penițe și hârtie, la pixeli sau pereți și este formată dintr-un vocabular de linii organice și finisate sau litere gestuale și expresive. În general proiectele sale sunt inspirate de evenimente zilnice, experiențe personale sau întâlniri neașteptate.


Website: http://sorintraistaru.com
Instagram: https://instagram.com/binescris/


În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) va fi găzduită de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului
Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

Sorin Andrei Traistaru racnet roar

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Galeria Posibilă, Zeppelin, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Nod Makerspace, Asociația Ephemair, Poster Jam, The Institute) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro