859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Cristiana Bucureci protestează cu noi pentru prima oară @ Răcnet (Roar) 5.0 @ Festivalul Național de Teatru, Arcub - Gabroveni, 18 - 27 octombrie.

De Difuzor GF| 21 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 575

Cristiana Bucureci și-a descoperit pasiunea pentru colaje în 2013, iar prima sa expoziție din 2015 s-a numit "Loud Blood Youth". Abordează o tehnică mixtă de colaje handmade "cut & paste" și digitale. Temele pe care le explorează fac parte dintr-o artă-manifest ce încurajează la schimbare și la o viziune critică asupra lumii. Colajele te introduc într-o o dimensiune futuristă și decorativă prin juxtapuneri atipice de texturi, personaje și obiecte.

O parte din lucrările ei pot fi vizualizate pe instagramÎn această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

Cristiana Bucureci roar racnet

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro