859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Miruna Gheordunescu, pentru prima oară pe frontul nostru grafic. Răcnet (Roar) 5.0 @ Festivalul Național de Teatru, Arcub - Gabroveni, 18 - 27 octombrie.

De Difuzor GF| 15 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 930

Miruna Gheordunescu, anul acesta absolventă a departamentului de Grafică al Facultății de Arte Plastice, Bucureşti. De asemenea desemnată cu cea mai bună lucrare de licență. In ultimii ani a fost preocupată de experimentarea digitalului dar și a tradiționalului prin care aceasta și-a putut evidenția ideile trăsnite. În timpul studiilor aceasta a obținut o bursă Erasmus La Facultatea de Arte Plastice, Gdansk (Polonia). A fost lucrător de tineret în cadrul proiectului ,,Up Art” Reprezentând asociația ImagoMundi din orașul său natal, Pitești. Este voluntar și graphic designer în echipa de PRESN (Erasmus Student Network) București. Miruna activează ca profesor de grafică in cadrul unei Scoli de Arte private din Capitală. Activitatea artistică este concretizată prin expoziții de grup naționale și internaționale, dintre care cele remarcate sunt: Grafica Tânără și Arta la Intrare-NeoArt Studio de la Galeria Galateca din București Ediția 2019, Participant în cadrul Diploma, proiect inițiat de The Institute - 2019, Expoziția de grup în cadrul proiectului ,,AICI-ACOLO” Festivalul Românilor de Pretutindeni - Muzeul Cotroceni-2019, Expoziția de grup “Leadership with a line”Germania-2018.
În timpul liber se joacă pe partea de producție muzicală și editare video, prin aceste medii aceasta sperând că se va remarca în curând.În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

Miruna Gheordunescu racnet roar

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro