859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Vlad Sorescu - prezent din nou la strigarea noastră. Răcnet (Roar) 5.0 @ Festivalul Național de Teatru, Arcub - Gabroveni18 - 27 octombrie.

De Difuzor GF| 14 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 893

Vlad Sorescu este un creativ de 27 de ani, ce se imparte bidirectional intre design vizual si arta.
Latura designului, se focuseaza pe identitate. El lucreaza indeaproape cu diferite branduri pentru a le ajuta sa-si comunice vizual cat mai bine valorile in fata clientilor.
Latura artistica exploreaza subiecte contemporane, avand ca surse de inspiratie diversele contexte sociopolitice si economice, influenta institutiilor de cult asupra societatii, dar si cultura urbana si muzica.
Avand un trecut in arhitectura, Vlad foloseste logica si functionalitatea in sfera designului, emotia in sfera artistica, si nu in ultimul rand estetica si pasiunea in tot ceea ce face.În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

Vlad Sorescu racnet

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro