Vlad Tăușance - Invitat @ Takla GF - Răcnet 5.0 - Festivalul Național de Teatru, Arcub Gabroveni 18 Oct, ora 19.00

De Difuzor GF| 14 Octombrie, 2019 | Categorie: OPENINGS/ TALKS/ ATELIER PARTICIPANȚI | Vizualizări: 646

Vlad Tăușance este consultant de strategie în comunicare. Lucrează alături de agenția Argo din Iași și alături de Fundația Friends For Friends din București. În ultimii ani a fost alături de organizații neguvernamentale din țară în proiecte de comunicare, branding și strângere de fonduri, colaborând cu finanțatori precum Romanian-American Foundation și Fundația pentru o Societate Deschisă.
A participat, în calitate de speaker sau moderator, la numeroase conferințe și evenimente din zona culturală – Linked Culture Timișoara, FILIT Iași, EEMC Sibiu – sau din domeniul marketingului și comunicării.
A coordonat, în calitate de director artistic, dosarul de candidatură al orașului Baia Mare pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.
Ocazional semnează în calitate de scriitor și jurnalist.Takla GF - Vineri 18 Oct, ora 19.00
Vlad Tăușance este invitat alături de Șerban Alexandrescu la o discuție pe tema: Poate deveni designul act politic? Gazdă: Ciprian N. Isac
Eveniment/ loc/ dată/ oră: Răcnet 5.0 (Roar 5.0) - Expoziție de afiș sociopolitic @ Festivalul Național de Teatru - Arcub Gabroveni, Vineri 18 Oct, ora 19.00.


În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

vlad tausance takla

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro