859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Elena Dobîndă, cu noi pentru prima oară @ Răcnet (Roar) 5.0 @ Festivalul Național de Teatru, Arcub - Gabroveni, 18 - 27 octombrie.

De Difuzor GF| 25 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 769

Născută în Republica Moldova, de la 15 ani studiază și trăiește în România, urmând cursurile Facultății de Științe Politice din cadrul UAIC din Iași, apoi Scenografie la UNATC. Activează pentru o scurtă perioadă în București, având spectacole atât la Teatrul Foarte Mic, Teatrul Național și Macaz, cât și colaborări în proiecte independente de film. Din 2017 se dedică pasiunii mai vechi pentru film, muzică experimentală și arte plastice, încercând forme de sinteză în experimente de atelier (colaj, desen, instalație, arta video), dar și în design grafic.În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

elena dobinda racnet roar

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro