858 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Mykola Kovalenko, Ucraina - invitat @ Răcnet (Roar) 5.0 - Expo afiș sociopolitic. Festivalul Național de Teatru, Arcub Gabroveni - 18-27 Octombrie

De Difuzor GF| 25 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 652

Mykola Kovalenko este graphic designer. A studiat  design grafic la Institutul de Arte Decorative  și Arte Aplicate din Kiev (Ucraina).
Și-a inceput cariera in 2001, în primii 15 ani a lucrat în Ucraina ca designer in agenții international de publicitate Publicis, FCB, LOWE, Saatchi & Saatchi.
După ce s-a mutat in Bratislava (Slovacia) în 2015, a continuat să lucreze în studioul său creativ, DNK Studio.
Mykola este membru onorific al Art Directors Club din Ucraina, membru al uneia dintre cele mai importante asociații ale designerilor din Ucraina, "4th Block", membru al Art Directors Club din Slovacia, și de asemenea, al asociației Bienalei de la Brno din Republica Cehă.

Mykola  a participat in mod repetat în juriile festivalelor internaționale, este deținătorul a mai mult de 150 premii la festivaluri internaționale de design.
De asemenea este inițiatorul câtorva proiecte sociale internaționale, expoziții solo, asumându-și o poziție socială activă.

 
Îl puteți găsi aici: mykolakovalenko.eubehance.net/dnkstudio, facebook.com/dnkstudio, instagram.com/dnkstudioÎn această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie.

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

Mykola Kovalenko roar racnet

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro