690 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Alexe Popescu, participant la protestul nostru vizual Răcnet (Roar) încă de la prima ediție.

De Difuzor GF| 08 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 480

Alexe Popescu s-a născut pe 2 mai 1974 la București. A studiat inginerie mecanică în limba franceză la Universitatea Politehnica din București, apoi design grafic la Universitatea Națională de Arte, unde a și predat timp de un an. A continuat cu proiecte personale si comerciale în diverse zone creative: fotografie, video art, stencil, fanzine, publicitate, branding, ambalaj, design de produs, typography, type design şi origami. Din 2007 este designerul editurii Publica. Susține un curs de design grafic in cadrul într‑un proiect independent de educație creativă. Este, împreună cu Doru Someșan, autor al carții RO-KIT Identitate românească în 50 de componente, care a primit in 2015 mențiunea specială a juriului CMFC.

Îl găsiți aici www.alexe.ro, instagram.com/alexe_27/


În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) va fi găzduită de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

 

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Fundația Cărturești, One World Romania, Galeria Posibilă, Zeppelin, Centrul Ceh, Muzeul Țăranului Român, Centrul Național al Dansului, Nod Makerspace, Asociația Ephemair, Poster Jam, The Institute) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro