883 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Erica Oprea - cu noi pentru prima oară. Răcnet 5.0 (Roar 5.0), Festivalul Național de Teatru, Arcub Gabroveni, 18-27 Octombrie

De Difuzor GF| 13 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 1066

Născută la Târgoviște în anul 1995, este absolventă de masterat și licență în cadrul departamentului  Grafică al Universității Naționale de Arte din București.
Activează atât ca artist vizual, cât și ca graphic designer, având preocupări pentru typography, design de carte, afiș cultural, identitate vizuală, tehnici experimentale, relația dintre limbaj și imagine. În anul 2018 a creat identitatea vizuală a ediției acelui an a Festivalului de Blues de la Focșani.
Pasionată de gravură, a câștigat premii în cadrul bienalelor de specialitate: Premiul Juriului la Bucharest International Print Biennale, secțiunea Student Print, în anul 2016, Premiul Gabriel Popescu la Bienala Concurs de Gravură de la Târgoviște, în anul 2015.
Activitatea artistică este concretizată prin expoziții de grup, dintre care se remarcă expozițiile Grafica Tânără - NeoArt Studio de la Galeria Galateca din București, în edițiile 2018 și 2019, în cadrul căreia a fost premiată de către Filiala Grafică a Uniunii Artiștilor Plastici, expoziția De la Linie la Formă– Gravură și Sculptură, de la Centrul Cultural Ilfoveanu din Pitești, în anul 2017 și expoziția de gravură de la Universitatea Episcop Constantin Preslavski din Shumen, Bulgaria, în anul 2016.În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) va fi găzduită de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie. Mai multe pe site-ul festivalului
Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici
Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

erica oprea racnet roar

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro