859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Piotr Olejarz, invitat @ Răcnet (Roar) 5.0 - Expo afiș sociopolitic. Festivalul Național de Teatru, Arcub Gabroveni - 18-27 Octombrie

De Difuzor GF| 25 Octombrie, 2019 | Categorie: PARTICIPANȚI | Vizualizări: 618

Piotr Olejarz s-a născut în 1985 în Częstochowa, Polonia. Absolvent al Academiei de Artă și Design Eugeniusz Geppert din Wroclaw, Polonia (2012). Lucrează ca grafician la Opera din Wrocław și ca lector asistent la Academia din care a absolvit. Încearcă să exploreze posibilitățile oferite de limbajul grafic în transmiterea de idei și mesaje. A participat la multe expoziții, printre altele la Katowice, Poznań și Finlanda, Bolivia, Mexic și Rusia. Încearcă să nu se plângă. Cu rezultate diferite.


În această toamnă, expoziția Răcnet 5.0 (Roar 5.0) este găzduită și produsă de Festivalul Național de Teatru, Arcub, 18 - 27 octombrie.

Programul evenimentelor Răcnet 5.0 aici Alți participanți la Răcnet 5.0 aici

Piotr Olejarz racnet

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro