859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Noua carte GF: Grafică fără computer. Litere. Desen, relief, volum

De Graphic Front| 28 Octombrie, 2011 | Categorie: carte | Vizualizări: 3453

Atelierul de grafică anunță cu bucurie predarea în tipografie a materialului pentru a doua carte GF. Cu puțin noroc o vom avea la jumătatea lunii viitoare. Cu ceva mai mult noroc, va fi la copertă hârtie colorată în masă și folio în două culori + timbru sec. Spunem că depinde de noroc pentru că pe final de an în aceste timpuri, totul e imprevizibil în ce privește tiparul și distribuitorii de hârtie.
Oricum va fi foarte bine. Avem în pagină peste 700 de imagini, materialul e divers, spectaculos și parfumat bine. Printre cele trei mari capitole cu litere - DESEN, RELIEF, VOLUM, avem 4 texte scrise de oameni unul și unul pentru cine vrea să afle mai multe despre grafica vremurilor trecute cât și despre demersul nostru.
N-o mai lungesc. țineti aproape de site-ul nostru. Vom posta despre lansare, parteneriate, conținut etc. Mai multe detalii
aici.

 

ateliere vechi communist visual communication comunism coperte reviste gala bun de tipar grafica fara computer grafica romaneasca graphics of the 70s graphics without computers mostenirea comunista old magazine covers old posters posters of the 60s theatre posters

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.