898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Lansare nou număr Decât o revistă, mâine, marți, în club Control

De Graphic Front| 17 Octombrie, 2011 | Categorie: carte | Vizualizări: 1621

într-o lume în care tipăritura se rărește iar cartea și cititorul migrează spre alte medii, băieții de la DOR dau pe-afară. Au marfă cât nu poate să încapă în acest număr așa că urmează să mai scoată unul în decembrie. Le place pagina tipărită :). Tema de acum e puterea. Așa cum o văd ei. Nu doar la cei puternici. Dacă mergi la lansare, poți avea DOR#7 cu 20 lei, promoțional. Plus distracția.


Decât o Revistă se găseşte în librăriile Cărturești, Inmedio şi Relay, Humanitas, Anthony Frost (Bucureşti), Book Corner (Cluj, Iaşi şi Timişoara), Okian.ro, Elefant.ro.

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.