853 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Lansare de carte + concert, Călin Torsan & Multumult. Azi, Joi, 13 Octombrie, Club A, ora 19.00

De Graphic Front| 12 Octombrie, 2016 | Categorie: carte | Vizualizări: 1691

Gata, Ospățul e gata. Poftiți de vă înfruptați, chiar din mâinile autorului!Da, Călin Torsan a mai scris o carte, și o lansează azi la club A. Apoi ne mai și cântă. Două bucurii la un loc. Mulțumim Călin, Editura Casa de pariuri literare, Multumult.
Event FB httpss://www.facebook.com/events/311609215876270/
Editura Casa de pariuri literareProducție Tudor Bogdan AlexandrescuRedactor Cristina ștefanCoperta Ciprian N. Isac (Atelierul degrafică)Tipar Mega Print, Cluj-Napoca
Mai jos textul de pe spatele cărții, poate înțelegeți ceva.
Profesorul nu mai spuse decât că între mâncare și hrană era o deosebire pe care oricine trebuia s-o înțeleagă, dar că asta ar fi necesitat alte ore de discuții, ceea ce nu se mai putea în momentul de față. Era târziu, așa că propuse să spargă și ceea ce mai rămăsese din această petrecere pentru vârsta a treia. Apoi ridică degetul în aer, ca să atragă atenția asupra ultimelor sale vorbe. - Cât despre toate animalele și plantele de pe Pământ... Vedeți, eu cred că nu există decât viață. Moartea mi se pare doar carburantul necesar ei. Pentru că ce face ea? Transformă unele lucruri în hrană pentru celelalte. Atenție, în hrană! Deci nu în mâncare... Suntem martorii tăcuți ai unui mare ospăț. Trecerea noastră prin lume este ca și cum meseanul va ajunge încetișor în adâncul fierturii din farfurie. și cu asta, basta, chiar prea multă vorbărie... Hai să ne mai și culcăm.

calin torsan

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.