895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Literografii - Ultima săptămână la UNArte

De Graphic Front| 17 Decembrie, 2012 | Categorie: afiș | Vizualizări: 2471

Pe 21 decembrie 2012 sunt preconizate concomitent două evenimente majore pentru publicul bucureștean: primul este sfârșitul lumii iar al doilea închiderea expoziției de afiș Literografii.
Vă invităm așadar să profitați cu folos de timpul rămas și să faceți o vizită la Universitatea Națională de Arte.
Literografii este parte a proiectului desfășurat anul acesta de Atelierul de Grafică, Analiză și digitalizare a patrimoniului de comunicare vizuală din România. Perioada 1945-1989 - Arhivare și restituire, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.


Lansarea proiectului a avut loc pe 11 noiembrie la Cinematograful Dalles. Profităm de ocazie pentru  mulțumi încă o dată graficienilor care nu au ținut cont de calendarul maiaș văzându-și în continuare de treaba noastră: Carmen Apetrei (Universitatea Națională de Arte, București), Oana Bârleanu (grafician freelancer), Anna Ciepiela (Atelierul de grafică, București), Alexandra Cor (Atelierul de grafică, București), Corina Duma (Universitatea Națională de Arte, București, grafician freelancer), Carla Duschka (Universitatea Națională de Arte, București / Atelierul de grafică), Jakob Gleisberg & Hendrik Möller (Studio Kollaborat, Germania), Ovidiu Hrin (Synopsis media, Timișoara), Mathias Hübner (grafician freelancer / Possible Books, Germania), Ciprian Isac (Atelierul de grafică, București), Alexe Popescu (grafician freelancer), Bogdan Vornicu (arhitect, grafician freelancer).

Universitatea Națională de Arte - Str G-ral Budișteanu Nr. 19
Parter, secția Grafică
Program vizitare - 09.00 - 18.00 

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.