786 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Librar pentru o zi - Cătălin ștefănescu. Librăria Bizantină, astăzi, miercuri, 4 februarie 2015, orele 19.00

De Graphic Front| 03 Februarie, 2015 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1711

Realizatorul de televiziune alege să fie in fata publicului cu o nouă provocare, cea de librar pentru o zi, în campania omonimă derulată de Libraria Bizantină. Publicul este invitat miercuri, 4 februarie, de la ora 19:00, să afle recomandarile de lectură propuse de librarul însuși îintr-un dialog informal dar profund.
Campania "Librar pentru o zi" a demarat anul trecut și are ca scop sustinerea cărtii în forma fizică, dar și a meseriei autentice de librar. Printre librarii rezidenți s-au numarat până acum Andi Moisescu, Eugenia Vodă, Andrei Pleșu, Dan C. Mihăilescu.


foto evenimente precedente Alex Coman

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.