802 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Valentina Sandu-Dediu la Cercul literar, azi 12 Aprilie la Cărturești Verona. Intrare liberă

De Difuzor GF| 12 Aprilie, 2016 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1125

Ne întîlnim în Librăria Cărturești Verona marți, 12 aprilie, ora 19.00, cu Eugen Ciurtin și Valentina Sandu-Dediu.
La o ceașcă de ceai vom vorbi despre cărți și partituri, muzică și literatură cu invitata celei de-a nouăsprezecea ediții a Cercului literar, profesoară la Universitatea Națională de Muzică și rector al Colegiului „Noua Europă”.

Vă așteptăm, intrarea este liberă.

Informații despre Cercul literar și invitații săi găsiți aici: https://zonetag.wordpress.com/

 

Eveniment FB aici

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.