858 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Reîncep Intersecțiile de miercuri – invitatul de azi, 7 Octombrie, ora 19.30 – Mircea Cărtărescu

De Difuzor GF| 07 Octombrie, 2020 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 547

Ne întoarcem cu Intersecțiile de miercuri în regim online și continuăm seria de dialoguri la distanță, păstrîndu-ne astfel în conexiune unii cu alții și descoperind experiența acestei perioade din diverse perspective, în diferite locuri din lume, dar și analizînd noile așteptări, noile obișnuințe și noile imagini ale schimbării despre care am vorbit chiar de la începutul anului 2020. Ce mai înseamnă astăzi schimbarea, cum s-a redefinit ea de-a lungul acestui an și în ce fel ne privește pe toți, fără a exclude pe nici unul dintre noi. 2021 e aproape pe sfîrșite, avem deja o experiență comună despre care putem vorbi în următoarele luni de dialog. Fiecare a trăit-o în felul lui, în mediul și în limbajul lui specific.

Mai multe pe
FV Event, aici


 
Intersecțiile de miercuri și Intersecțiile de sîmbătă pentru copii sînt un proiect creat și dezvoltat de scriitoarea Svetlana Cârstean. În prezent Intersecțiile se desfășoară în cadrul unui parteneriat de durată cu BRD Societe Generale. Primul sezon al Intersecțiilor a avut loc în 2015, în cadrul candidaturii Bucureștiului pentru competiția Capitală Culturală Europeană 2021. Intersecțiile de miercuri Sezonul 5 sînt finanțate de Fundația9, co-produse și găzduite de Rezidența BRD Scena9.
 
Puteți asculta toate edițiile din Sezonul 4 al Intersecțiilor de miercuri în varianta podcast la: soundcloud.com/intersectiiledemiercuri
 
Imaginea Intersecțiilor de miercuri este realizată în Sezonul 6 de Studio Co+lor, adică de Loreta Isac - Cojocaru, ilustratoare, și de Constantin Cojocaru, 3D generalist.

cartarescu svetlana carstean intersectiile de miercuri loreta isac

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro