841 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Matei Cocimarov la Cercul literar, mâine la Cărturești Verona

De Graphic Front| 30 Iunie, 2015 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1579

Cercul literar îl are ca invitat la această ediție pe Matei Cocimarov. în cadrul evenimentului se va citi din opera autorului și vor avea loc un dialog cu publicul, inclusiv o secțiune de Q&A, și o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfășura în grădina Cărturești Verona, miercuri, 1 iulie 2015, începând cu ora 19:00.

Matei Cocimarov s-a născut în 1952 la București. Locuiește în Elvetia și este inginer. Debutul în literatură și-l face cu romanul Casa Belzer, publicat în 2013 la Editura Tritonic. Uniunea Scriitorilor din România îl include în categoria Cel mai bun debut literar al anului 2013

carturesti

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.