858 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Târgul Cărtureștilor - Micul târg de cadouri deștepte. 1-31 Decembrie

De Graphic Front| 04 Decembrie, 2014 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1735

E greu să fii Moș Crăciun în vremurile astea. Trebuie să jonglezi cu liste lungi, cu așteptări  mari, cu presiunea de a aduce fiecăruia cadoul perfect. și trebuie să livrezi totul la timp, negreșit.
Din aceste motive, ne-am hotărât să-i dăm o mână de ajutor celui care de ani și ani de zile ne aduce pe față un zâmbet mare în dimineața de Crăciun.
Librarii Cărturești i-au pregătit mai jos o selecție de cadouri pentru toți cei care au fost cuminți și au ajuns pe lista lui. Moș Crăciun, dacă ai nevoie de inspirație, ești la un click distanță de ea!
în plus, în perioada sărbătorilor toate comenzile peste 50 de lei ajung sub brad cu transport gratuit. și frumos împachetate, pentru ca moșul să aibă o grijă mai puțin. Mai multe pe carturesti.ro

Foto Ema Cojocaru

carturesti

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.