550 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Sâmbătă se decernează #Premiile CNDB 2016!

De Atelierul de Grafică| 07 Decembrie, 2016 | Categorie: teatru-dans | Vizualizări: 896

A treia ediție a Premiilor Centrului Național al Dansului București (CNDB) are loc pe 10 decembrie, la sala Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82. #PremiileCNDB2016 vor include - pe lângă decernarea deja tradiționalelor cărămizi gravate și a diplomelor desenate de Dan Perjovschi - muzică live, surprize performative și, bineînțeles, dans! 
Evenimentul va începe la ora 19.30, cu o rundă de cocktailuri, și va continua cu ceremonia de decernare, un concert al trupei Omelette, iar apoi o petrecere în care artiștii și publicul se vor întâlni pe scena Sălii Stere Popescu.
Eveniment FB aici

centrul national al dansului

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

Articole asemănătoare

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.