786 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Sâmbătă se decernează #Premiile CNDB 2016!

De Graphic Front| 07 Decembrie, 2016 | Categorie: teatru-dans | Vizualizări: 1297


A treia ediție a Premiilor Centrului Național al Dansului București (CNDB) are loc pe 10 decembrie, la sala Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82. #PremiileCNDB2016 vor include - pe lângă decernarea deja tradiționalelor cărămizi gravate și a diplomelor desenate de Dan Perjovschi - muzică live, surprize performative și, bineînțeles, dans! 
Evenimentul va începe la ora 19.30, cu o rundă de cocktailuri, și va continua cu ceremonia de decernare, un concert al trupei Omelette, iar apoi o petrecere în care artiștii și publicul se vor întâlni pe scena Sălii Stere Popescu.
Eveniment
FB aici

centrul national al dansului vava stefanescu cndb

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.