847 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Proiectul Grivița 53 a câștigat grantul de 2 milioane de Euro la fondurile norvegiene!

De Difuzor GF| 05 Ianuarie, 2022 | Categorie: teatru-dans | Vizualizări: 893

Am auzit de mult de intenția aceasta dar cumva nu mai știam în ce fază e. Aflăm acum dintr-o postare a fondatoarei acestui proiect, Chris Simion-Mercurian, pe care o redăm mai jos, că doar 100 de mii de Eu mai sunt necesari pentru obținerea grantului de două milioane și șantierul poate începe.

Pe lângă știrea cu "Noi construim un spital", aceasta este poate cea mai impresionantă inițiativă din ultimii ani. E genul de știre la auzul căreia îți spui că poate nu e totul pierdut în marea asta de nenorociri de tot felul.
Așadar, dați mai departe, propagați binele, puneți o cărămidă!

Am postat din nou stirea realizată de Csiki Camelia si difuzata in Jurnalul principal atat pe Tvr 1, cat si pe TVR 2 pentru ca am rugamintea să dati share:

Proiectul Grivita 53 este eligibil la programul RO CULTURA și a câstigat grantul de 2 milioane de Euro la fondurile norvegiene!

Primim banii și putem să ne apucam de santier în momentul în care avem autorizația de construire. Am reușit să ne luăm toate avizele solicitate de PMB si vom depune dosarul pentru autorizație în primele zile ale lui ianuarie 2022. Teatrul de pe Grivita 53 este o șansa de revitalizare oferită atât străzii (Calea Grivitei dinspre Bd.Dacia, adica Grivita veche, a doua stradă ca vechime din Bucuresti), cartierului (care in prezent adaposteste dealeri si prostituate ce ocupa ilegal imobilele), cât și orasului (ultimul teatru din initiativa privata a fost in 1947, ridicat de inginerul constructor Liviu Ciulei).

În parteneriatul mentionat mai sus cu fondurile norvegiene, Asociația Grivița 53 are obligația să asigure 20% din bugetul proiectului. Adica 500.000 Euro. Prin implicarea și sprijinul vostru am strâns până în prezent aproape 400.000 Euro. Cea mai recentă sponsorizare primită este de la #UniCreditBank #BankingThatMatters #UniCredit4Culture, partenerul nostru recent cu care vom continua colaborarea și anul care vine. Mulțumim Anca Ungureanu si Ina Solomon.

Suntem mândri și bucuroși că avem o comunitate de aproximativ 10.000 de ctitori, unul si unul. Pentru a strânge ultima 100.000 Euro necesara constructiei teatrului vom continua campania “Vindem caramizi construim un teatru” si in 2022. Vă rugăm să continuati promovarea inițiativei noastre si să vă convingeți prietenii să vă urmeze exemplul. Iar dacă vreti sa redirectionati cei 20% din impozitul pe profit pentru construirea teatrului independent Grivita 53…vă multumesc… în numele echipei Grivita 53, în numele actorilor ctitori și in numele tuturor personalitatilor care sustin si sprijina demersul. Conform parteneriatului cu fondurile teatrul trebuie să fie funcțional în Aprilie 2024. Deci n-avem timp de pierdut. Sa ne dea Dumnezeu sănatate și întelepciunea de a vedea dincolo de ego-ul nostru, puterea de a ne bucura de fiecare zi si unii de altii si curajul de a trece cu sens prin aceasta existența. Construim impreună!
Share, please. Va doresc UN AN NOU BINECUVANTAT!

 

  

Chris Simion-Mercurian grivita 53 teatru

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro