772 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Seri de poveste - cea de-a opta ediție, între 16 și 20 decembrie, eveniment dedicat tuturor copiilor.

De Graphic Front| 16 Decembrie, 2014 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1238

Fundația Principesa Margareta a României și Cărturești organizează între 16 și 20 decembrie cea de-a opta ediție Seri de Poveste, eveniment dedicat tuturor copiilor.
Pe parcursul a cinci seri, copiii și părinții sunt asteptați în librăria Cărturești din strada Arthur Verona, începând cu orele 19:00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive și interesante, pline de învățăminte și de surprize. Fiecare seara este una specială, cei mici fiind invitați să ia parte la reprezentații diverse: lecturi ale poveștilor preferate, teatru de păpuși și chiar interpretări muzicale.
Accesul la eveniment este gratuit. Pentru a ne anunța prezența, vă rugăm să ne scrieți pe adresa seridepoveste@principesa.ro, menționând numele și vârsta copiilor participanți, precum și ziua în care doriți să participați.
Pe lângă latura publică, educațională, Seri de Poveste are ca scop și strângerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care îi sprijină prin Fondul Special pentru Copii , a căror lume trebuie să devină mai frumoasă de Sărbatori. Puteți face o donație online pentru a fi alături de acesti copii.

carturesti copii

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.