802 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Vlad Alexandrescu la Cercul literar, azi 26 ianuarie la Cărturești Verona. Intrare liberă

De Difuzor GF| 25 Ianuarie, 2016 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1228

Ne întâlnim în Librăria Cărturești Verona, marți 26 ianuarie, ora 19.00, cu Eugen Ciurtin și Vlad Alexandrescu. La o ceașcă de ceai vom vorbi despre cărți, viață și idei paradoxale cu invitatul celei de-a șaisprezecea ediții a Cercului literar.
 

Vlad Alexandrescu (n. 22 iunie 1965, București) este un istoric al ideilor și profesor român, fost ambasador al țării sale în Luxemburg, și din 17 noiembrie 2015 ministru al culturii în guvernul Dacian Cioloș. (wikipedia)

 

Eugen Ciurtin (n. 29 septembrie 1975) este un autor și istoric al religiilor român.

 

Eveniment FB aici

carturesti

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.