786 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

T.O. Bobe la Cercul literar, mâine la Cărturești Verona

De Graphic Front| 02 Martie, 2015 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1475

Cercul literar, îl are ca invitat la această ediție pe T.O. Bobe. în cadrul evenimentului se va citi din opera autorului și vor avea loc un dialog cu publicul, inclusiv o secțiune de Q&A, și o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfășura în librăria Cărturești Verona, marți, 3 martie, începând cu ora 19:00.

(T. O. Bobe n. 13 februarie 1969, Constanța pe numele său real Teodor Dobrin, este un poet, prozator și autor de scenarii de film și de televiziune român contemporan. După studii liceale terminate în 1987 la secţia de filologie-istorie a Liceului Pedagogic din Constanţa, a absolvit în 1995 Facultatea de Litere a Universității din București (secţia limba şi literatura română - limba şi literatura latină). A început cursuri de master în teoria literaturii şi literatură comparată, fără însă a le finaliza. A fost membru fondator al cenaclului „Central“ al Facultăţii de Litere din Bucureşti (alături de Răzvan Rădulescu, Svetlana Cârstean şi Cezar Paul-Bădescu) unde îşi va desfăşura activitatea literară între 1992-1994. între 1994-1995 participă, cu mici întreruperi, la întrunirile cenaclului „Litere“ al aceleiaşi facultăţi, condus de poetul Mircea Cărtărescu. între anii 1995 și 2003 a fost secretar literar la Teatrul Mic din București, redactor si scenarist de televiziune. în anul 2000 a fost bursier la Akademie der Kunste din Berlin, iar în 2003 și 2004 bursier la Akademie Schloss Solitude din Stuttgart.) Wikipedia

carturesti literatura

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.