802 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Săptămâna PSI pentru părinţi: 23 februarie - 1 martie, 2015

De Graphic Front| 19 Februarie, 2015 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1255

Cum afli de ce copilul te minte? Şi cum îl ajuţi pe şcolarul care fuge de la ore sau pe adolescentul care şi-a pierdut busola? Află cum să fii un părinte eficient şi de încredere de la psihologii şi psihoterapeuţii invitaţi la Săptămâna Psi pentru părinţi, eveniment organizat în şase oraşe din ţară în săptămâna 23 februarie - 1 martie. Participă la atelierele organizate de Editura Trei şi Librăriile Cărtureşti, ca să afli limbajul secret al jocurilor, cum să plăsmuieşti poveşti vindecătoare şi, mai ales, ce ai de făcut tu însuţi, ca părinte, pentru a te maturiza odată cu odrasla ta, pentru a fi mai disponibil şi pentru a întări legăturile cu cei mici.Majoritatea atelierelor din cadrul Săptămânii Psi pentru Părinţi vor începe de la orele 18.30, iar intrarea va fi liberă. Evenimentul este organizat de Editura Trei şi reţeaua Librăriilor Cărturesti din Bucureşti (Verona), Cluj-Napoca (Iulius Mall), Timişoara (Mercy), Iaşi (Palas), Braşov şi Constanţa. carturesti

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.