883 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ce vedem și pipăim la Bookfest 2013

De Carla Duschka| 31 Mai, 2013 | Categorie: carte | Vizualizări: 3270

Drei Länder eine Sprache Deutschland Österreich Schweiz | Trei țări aceeași limbă Germania Austria Elveția a fost ținta mea principală. Standul nu e mare, e simplu, curat - dar acaparează prin cărțile pe care le prezintă. Pentru graficieni, designeri, fotografi, arhitecți există o grămadă de cărți bine făcute, frumoase și foarte spectaculoase unele, numai bune de atins, răsfoit, citit, întors pe toate fețele.


Edituri precum gestalten sunt foarte bine reprezentate, dar si Steidl are câteva excelente albume foto; apoi sunt de văzut unele romane grafice de nota 10 și câteva dintre cele mai frumoase cărți germane ale anilor recenți; și bineînțeles multe cărți simpatice pentru copii.
Cu alte cuvinte, încă o lecție de profesionalism.


La doi pași, standul Idioma, cu marfa românească în materie de "cele mai frumoase". Nu comparăm, dar ne bucurăm că lucrurile încep să se miște. și nici nu stăm așa rău…

arta fotografica book design carte de arhitectura cele mai frumoase carti cultural events design de carte grafica de carte ioana gruenwald

Despre autor

Carla Duschka
Carla este licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și lector asociat în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.