717 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

MULTUMULT concertează azi la Clubul Muzeul țăranului. Intrare și tricouri la liber. Ora 21.00

De Graphic Front| 13 Aprilie, 2016 | Categorie: arte scenice | Vizualizări: 1048

Am pornit acest proiect muzical bucureștean cu mai bine de un an în urmă. MULTUMULT își propunea încă de atunci ceea ce încearcă să facă și acum: practicarea exclusivă a muzicii liber improvizate, dar și crearea unui grup unde să se poată manifesta și întâlni diverși artiști improvizatori. Asta explică desele noastre avataruri, când acustice, când electrice, luând forma mereu schimbătoare a duetelor, a triourilor sau a formulelor de cvartet.

Nucleul în jurul căruia se învârt toate aceste povești este format din: Călin Torsan (suflător), Victor Podeanu (chitarist) și Marius Achim, toboșarul trupei. în decembrie 2015, la casa Thirsty Leaves Music din Salonic, am lansat albumul nostru de debut, ZIGZAG. Conține 3 piese și a fost înregistrat împreună cu Andrei Kivu (violoncel electric) și Juan Carlos Negretti (baterie). Ilustrarea live a filmului mut Din groazele lumei, lansarea discului (ambele desfășurate în 2015) și apariția recentă din UNAgaleria sunt concertele noastre emblematice.

Materialul pe care îl prezentăm sondează spațiul sonor al muzicilor funerare. Va fi dezvoltat într-un spectacol mai amplu, cu proiecție video (Nicu Ilfoveanu) și voce (Cristina Pleșa), se va numi FUNEBRU și va fi prezentat în premieră azi, 13 aprilie, la Clubul țăranului.

După oficierea concertului, vă rugăm să rămâneți și la pomană, pentru că vom împărți câteva tricouri cu sigla noastră.

Eveniment Facebook aici: httpss://www.facebook.com/eventsmultumult

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.