859 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Scenografa Anca Albani este invitata emisiunii „Vorba de cultură”, în perioada 24-28 ianuarie.

De Difuzor GF| 24 Ianuarie, 2022 | Categorie: arte scenice | Vizualizări: 701

Anca Albani este invitata emisiunii „Vorba de cultură”, în perioada 24-28 ianuarie. Specializată în scenografie şi pictură la Universitatea Naţională de Arte București, Freelancer în set & costume design, pictură, video & media, colaborează cu teatre și companii din România și Marea Britanie. A semnat scenografia a peste 30 de spectacole de teatru indoor și outdoor, operă. Este profesor de 15 ani la Departamentul Scenografie și Eveniment Artistic din UNARTE. Este fondatoarea Asociației Albani Arts, organizație nonguvernamentală care promovează tinerele talente, susține introducerea tehnologiei în arta tradițională. 

O puteți asculta pe Anca Albani pe frecvențele Radio România Cultural sau la www.radioromaniacultural.ro, de luni 24 ianuarie până vineri 28 ianuarie, între orele 12:00-12:30.

Mai multe despre Anca puteți găsi pe
www.albanidesign.com 


Dacă ți-a plăcut această recomandare, donează 1Eu redacției Graphic Front, 
ajută-ne să păstrăm blogul curat de publicitate.

 

 

anca albani ema stere attila vizauer rrc vorba de cultura

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro