883 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Moara arde, cei ce ne conduc se piaptănă....

De Graphic Front| 08 Iunie, 2012 | Categorie: carte | Vizualizări: 2212

Moara lui Assan incă arde. Mi-a dat o prietenă ce locuiește pe lângă Obor mesaj: Moara încă arde, se văd scântei și vălătuci de fum peste blocuri. îmi vine să plâng, moara e una din cele mai frumoase construcții vechi din București. Pe lângă valoarea simbolică, avea niște rezolvări arhitecturale superbe și o proporție comparabilă cu mânăstirea Dragomirna. Ce păcat că spun "avea" (imagini cu moara, acum doi ani aici)
Acum două zile am trecut pe Moșilor vechi, și in continuare pe strada Sfinților. Foarte multe case de patrimoniu sunt în ultimul stadiu de degradare. Realmente ruine. Primărille actuale chiar au demonstrat că se poate. Au demonstrat că se poate distruge și fura mai mult decât cuprinde. Se poate fura TOT. De 20 de ani încoace s-a distrus mai mult ca în timpul războiului, și s-a furat cât nu vă puteți imagina. Nu mă mai lungesc, că mi se pune un nod în gât.

Aveți mai jos niște oameni mai deștepți, dacă pe mine nu mă credeți:Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.