764 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ilustrație și graphic design la Street Delivery 2017, București

De Graphic Front| 14 Iunie, 2017 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1136

De multe ori, mai ales în cadrul unui eveniment cu multă lume, grafica utilitară și identitară se pierde cumva printre multe altele. Ea este mai vizibilă pe web. E ca un instrument pe care-l folosești cumva firesc, fără să te gândești foarte mult la prezența lui. în schimb, dacă nu ar fi la loc, i-ai simți lipsa. 
Mai jos găsiți câteva dintre materialele făcute în acest an la ediția din București. Vă reamintim că tema din acest an a fost "Grădini Posibile"

====================================================
Ilustrație/ Saddo
Graphic design/ Cătălina Zlotea, Ciprian N. Isac, Atelierul de grafică
Corectură/ Ana Niculescu/ Oana Dumitru

====================================================


ciprian isac graphic design street delivery event design ciprian n. isac ilustratie poster

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.