841 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Peste 4000 de mp. cu cele mai bune proiecte - Romanian Design Week 2017, Main Venue, Strada Cobălcescu nr. 45

De Graphic Front| 25 Mai, 2017 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1946

Ediția aniversară Romanian Design Week (V) vă prezintă cea mai mare expoziție dedicată industriilor creative din România. Vă invităm într-un spațiu de peste 4000 de mp, pentru a descoperi cele mai bune proiecte de design, inițiative de succes și exemple de bune practici din ultimul an, dar și pentru a investiga împreună rolul creativității în 2017. Expoziția centrală Romanian Design Week, un proiect inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING Bank, reunește anul acesta 200 dintre cele mai bune proiecte realizate doaar în ultimul an de către 150 de designeri, graficieni și arhitecți români, precum și o selecție de expoziții satelit organizate alături de partenerii noștri și de prezențe  internaționale.
Selecția lucrărilor a fost realizată de către echipa The Institute, alături de boardul creativ RDW: Adrian Soare, arhitect partener SYAA, Domnica Mărgescu, director de modă și Maurice Munteanu, editor de modă Elle Romania, Mihai Gurei, Creative Director și owner Intro, Ovidiu Hrin, Synopsis, ștefan Ghenciulescu, arhitect, redactor-şef al revistei Zeppelin, Andreea Bădală, Fashion Designer-ul din spatele brandului MURMUR, Emilian Cartiș, Product Designer leading Product Design + Innovation pentru PepsiCo Europe, inițiatorul Design Council România și ștefan Vasilachi, Group Creative Director, Geometry Global.

 

Designul expoziției/ Attila Kim
Graphic Design expoziție/ Ciprian N. Isac - Atelierul de grafică, Cătălina Zlotea 
Eveniment organizat de/ The Institute & ING Bank
Mulțumim tuturor celor cu care am lucrat. Pentru răbdare, încredere, anduranță:
Echipa The Institute Roxana Zaharia, Maria Neneciu, Ioana Pîrvu, Alina Gavrilă, Paul Horjea 

Producție Florin Niculae, ștefania, Rodica - KaustikAdrian Lulciuc, Liviu Mihai, Mitică - High 8 

ciprian isac graphic design romanian design week the institute event design ciprian n. isac

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.