899 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Concurs de grafică/ilustrație pentru coperta următorului igloo. Open Call. Număr special #Ucraina

De Difuzor GF| 05 Mai, 2022 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1382

OPEN CALL: igloo cover design. Număr special #Ucraina

Dedicăm următorul număr igloo #208 (iunie-iulie) designului și arhitecturii contemporane din Ucraina, și, mai ales, speranței. Speranței într-un apropiat viitor al reconstrucției și al creației sub semnul păcii. Un număr special care documentează discursul comunității creative ucrainene prin proiecte recente de arhitectură, design interior, design de obiect sau industrial. Un număr special care are nevoie de o copertă la fel de specială în conturarea căreia ne-ar plăcea să vă implicăm pe voi, comunitatea prietenilor noștri creativi.

Lansăm, așadar, un concurs de grafică/ilustrație pentru coperta următorului igloo. Temă:
  • Un concept grafic sau o ilustrație care să exprime vizual acel pas înainte al Ucrainei și al lumii pe care îl așteptăm toți sub semnul reconstrucției, păcii, speranței, luminii.
  • Propunerea trebuie să aibă în vedere atât tema de concurs, cât și profilul revistei igloo.
Termen-limită: 22 mai
 
Detalii tehnice:
  • Format: 230 mm x 310 mm; jpg sau png, 72 dpi, CMYK.
  • Lucrarea se poate inspira din template-ul de copertă igloo (download), cu precizarea că logo-ul igloo nu poate suferi nicio modificare, cu excepția culorii.
Cui se adresează:
  • arhitecților, designerilor, graficienilor, ilustratorilor, artiștilor vizuali, pasionaților de desen & ilustrație, studenților etc.
 
Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul din linkul de mai jos:
https://www.igloo.ro/open-call-igloo-cover-design/
 
Propunerile vor fi jurizate de redacția igloo, iar lucrarea câștigătoare va fi anunțată în săptămâna 23-27 mai.

Propunerea câștigătoare va apărea pe coperta #igloo208 (iunie-iulie 2022) și va fi răsplătită cu un abonament igloo pe un an.
Cele mai interesante lucrări înscrise în concurs vor fi publicate pe igloo.ro.
 
Încasările obținute prin vânzarea directă a numărului #igloo208 vor fi integral donate inițiativelor de sprijinire a comunităților afectate de războiul din Ucraina.


 
 

igloo concurs ukraina

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro