680 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Vrăjitorul dințos. Roman câștigător al Concursului de manuscrise Polirom Junior, ediția 2018

De Călin Torsan| 02 Iulie, 2019 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 741

Sâmbătă, 6 iulie 2019, de la ora 11.00, la Muzeul Național al Literaturii Române are loc evenimentul de prezentare a cărții „Vrăjitorul dințos” de Călin Torsan (Editura Polirom, 2019). Cu ilustraţii de Carla Duschka. Roman câștigător al Concursului de manuscrise Polirom Junior, ediția 2018.
Invitat: scriitorul Călin Torsan.
Moderator: Vasile Ernu.

Eveniment
Facebook aici

Prozatorii sunt indivizi cu pitici pe creier. Câteodată, întâlnirea lor fericită cu desenatorii aruncă pigmeii aceștia în mijlocul lumii noastre. În cartea mea, Pit o întâlnește pe Ashia, iar scriitorul își regăsește graficianul – două logodne livrești oficiate într-un cer de hârtie. Volumul își propune să reapropie oamenii între ei: părinții de copii, artistul de publicul său. Tocmai de aceea biciuiește bidiviul nărăvaș al Timpului, devenit astăzi un cal troian al indiferențelor noastre lepădate în mijlocul cetății. Nimeni nu mai are vreme de nimic...(Călin Torsan)

Editura Polirom
Autor Călin Torsan
Ilustrații Carla Duschka

O puteți găsi aici, pe
polirom.ro

Mai multe texte de Călin Torsan aici.

 calin torsan polirom carla duschka book design atelierul de grafica ilustratie

Despre autor

Călin Torsan
CĂLIN TORSAN Acru și rece ca o salată de boeuf. Grețos ca maioneza. Bun de sărbători și rău în timpul anului. În loc de ochi, măsline. În loc de buze, feliuțe de gogoșar.