772 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Cămara Sfântului Munte, un proiect de care probabil nu știai.

De Ciprian N. Isac| 15 Iulie, 2019 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 1108

Aproape doi ani, luna viitoare, de când a pornit proiectul Cămara Sfântului Munte. Extensie a Librăriei Bizantine, cu bunătăți tocmai de-acolo, de la Athos, cămara a pornit cu un logo nou început de la un desen de mână făcut de prietenul nostru Mihai Coman, pictor de biserici și iconar.
Provocările au fost mai multe însă cel mai important a fost să facem un semn coerent cu cel al Librăriei Bizantine, ca formă și ca algoritm, și să păstrăm cât se poate din prospețimea tușei creionului inițial. Toate celelalte declinări de la web la ștampile au însemnat doar timp.
Mulțumesc lui Mihai care mi-a îngăduit să cârcotesc pe desenele lui și apoi să le modific și tuturor celor care au avut încredere în argumentele mele de atunci.

Întrați cu încredere în
Cămara Sfântului Munte, nu vă imaginați ce se produce pe munte, în Gradina Maicii Domnului și cam la ce calitate.Client Librăria Bizantină
Desen Mihai Coman
Coordonare proiect Alexandru Coman

Graphic design Ciprian N. Isac - Atelierul de grafică


Despre autor

Ciprian N. Isac
Ciprian este licențiat în grafică (Universitatea de Arte, București). Cofondator al Atelierului de grafică, în anul 2005. În anul 2010 pornește Graphicfront, proiect ce include printre altele și seria cărților Grafică fără computer. Lucrează ca graphic designer specializat în publicații și grafică de eveniment (Romanian Design Week, Street Delivery, CNDB, etc). Pe alocuri mai gândește și realizează design de obiect expozițional și gestionează diverse proiecte de echipă.