895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Catalog de prezentare CAP NORD RESIDENCE

De Difuzor GF| 24 Noiembrie, 2018 | Categorie: graphic design | Vizualizări: 3792

CAP NORD este un ansamblul rezidențial poziționat pe strada Jandarmeriei, la mică distanță de șoseaua București-Ploiești, accesul auto din două direcții – strada Jandarmeriei și bulevardul Ionescu-Sisești, aproape de pădure, natură, vis-à-vis de cel mai mare centru comercial al Capitalei – Băneasa Shopping City, de complexul Stejarii și de polul de afaceri principal din Nordul Bucureștiului, precum și de Aeroportul Henri Coandă, de centrul orașului.
Amenajarea interioară a apartamentelor cuprinde zone de zi întinse și luminoase, bucătării semideschise cu mobilare contemporană și insule, dormitoare cu băi moderne și spații de depozitare generoase și doua terase ample pentru fiecare apartament – una pentru zona de zi și una pentru zona de noapte. Apartamentele de la parter beneficiază de grădini proprii bogat plantate.
Arhitectura avangardistă este detaliată cu o atenție deosebită acordată calității și aspectului materialelor și finisajelor: fațade ventilate și termoizolate placate cu Swisspearl, ferestre înalte și suprafețe vitrate mari cu tâmplărie Schüco, pereți exteriori din blocuri ceramice Wienerberger Porotherm, încălzire Viessmann și climatizare Daikin.


Editat de Cap Nord CompanyGraphic Design Ciprian N. Isac - Atelierul de grafică
Redactor Georgiana Badea
Texte Catrinel Negru, Cap Nord
Foto Arthur Tintu, Shutterstock
Traducere Samuel Onn
Tipar Ex Libris

cap nord ciprian n. isac graphic design arthur tintu atelierul de grafica book design ciprian n. isac book design

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro