841 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Radu Aldulescu la Cercul literar, mâine la Cărturești Verona

De Graphic Front| 02 Iunie, 2015 | Categorie: conferințe | Vizualizări: 1332

Cercul literar îl are ca invitat la această ediție pe Radu Aldulescu. în cadrul evenimentului se va citi din opera autorului și vor avea loc un dialog cu publicul, inclusiv o secțiune de Q&A, și o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfășura în grădina Cărturești Verona, joi, 3 iunie, începând cu ora 19:00.

A debutat în 1993 la Editura Albatros, cu romanul „Sonată pentru acordeon”, pentru care a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din România. A scris scenariul filmului "Terminus Paradis" (regizat de Lucian Pintilie), care a obținut Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Veneția. în anul 2008 a fost distins cu Premiul „Ion Creangă” al Academiei Române, pentru romanul "Mirii nemuririi". în prezent, opera sa este publicată, ca serie de autor, la Editura Cartea Românească. (wikipedia)

carturesti literatura

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.