772 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Ping-Pong Shop, design românesc și european din secolul 20

De Graphic Front| 29 Aprilie, 2014 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 3805

Deschis mai întâi offline (în 2010) și de anul trecut la adresa din Intrarea Roma, Ping Pong shop vinde obiecte de design românesc și european din secolul 20 și este unul din proiectele unui duo creativ (ea designer, el artist).  
Pasiunea noastră pentru acest domeniu nu se oprește aici și se extinde in proiecte separate de cercetare a arhitecturii și designului romanesc mai ales din a doua jumatate a secolului trecut. Pentru Romanian Design Week Preview in 2013 am prezentat o colecție de obiecte de design românesc postbelic iar in prezent lucrăm alaturi de alți artisti și arhitecți la realizarea unei publicații documentare despre arhitectura anilor ‘60, ‘70 si ‘80 în România. Ping Pong shop este primul magazin de acest tip din România și suntem mândri de impactul pe care l-am avut până acum precum și de initiativele similare recent apărute in București si Timișoara. Ne straduim să avem un stoc constant de obiecte speciale și ne bucurăm întodeauna când putem prezenta obiecte de design modernist (bauhaus) și design romanesc original. Pentru orice informații folosiți e-mailul de contact. (Vlad și Nona)
 Pentru a fi în legatură directă cu noi și a nu rata ocazia să aflați despre cele mai noi produse puse la vânzare, urmăriți-ne pe instagram sau pe twitter și asigurați-vă că odată ce "dați like” subscrieți feed-ului nostru pe facebook și setați opțiunea de a primi notificări. 

pingpongshop.tumblr.comtwitter.com/ShopPingPonginstagram.com/instapingpongshop
E-mail shoppingpong@gmail.com

design romanesc

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.