898 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Mormi - jucării cu design 100% original românesc

De Graphic Front| 12 Ianuarie, 2016 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 2898

Din categoria lucrurilor foarte bune de la noi, salutăm un proiect pornit în noiembrie 2015, proaspăt și la propriu și la figurat: MORMI, obiecte frumoase și utile pentru joacă, dedicate copiilor mici. Sunt fain gândite, bine făcute - și necesare, credem noi, având în vedere doza imensă de kitsch și aberații din industria de profil, banii oricum cheltuiți plus sistemul educațional aflat în plină criză (ca să nu zicem altfel...)

Jucăriile create de MORMI sunt unice prin designul original, dar și prin execuție și prezentare. Ele stimulează imaginația și dezvoltă creativitatea, oferă suport pentru mișcare și joacă, creează provocări și incită la explorare, la găsirea soluțiilor și la rezolvarea problemelor. Brandul românesc Mormi a pus deja în practică primele obiecte de joacă și recreație pentru copii, prin care este încurajată joaca de unul singur sau cu prietenii, cu obiecte care stimulează toate simțurile în mod egal, memoria și raționamentul, dar și capacitățile lor fizice. Pentru că lumea noastră și a copiilor noștri este în prezent inundată de jucării care prin modul în care sunt concepute poluează sonor prin intensitatea sau calitatea mesajului transmis, vizual prin multitudinea de culori adunate la un loc și mediul prin plasticul toxic și nereciclabil, MORMI propune o alternativă la toate acestea. Jucăriile MORMI sunt construite din lemn și în lemn, sunt lucrate manual, cu suflet și preocupare pentru copiii noștri, cei care au atât de multă nevoie de joacă și obiecte de calitate.

Mai multe aici: www.mormi.ro/


Foto
©Mormi

design romanesc mormi patrick

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.