895 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Curs de ceramică/ design de obiect cu Mădălina Teler, din 14 mai

De Difuzor GF| 11 Mai, 2016 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 2229

Echipa Creative Learning ne invită să luăm mâinile de pe tastatură și le cufundăm în materiale ceramice. Nu degeaba suntem dotați cu simțul tactil... Să frămânți pământul, să te lași inspirat de el și să-i dai o formă nu e puțin lucru. 
Pe 14 mai începe cursul de ceramică, unul dintre cele 3 propuse de Designist | Creative Learning pentru perioada imediat următoare.La cursul de Ceramică: Design de obiect, înveți să realizezi un obiect ceramic, de la A la Z, din faza de schiță și matriță până la arderea finală. Spre deosebire de alte cursuri, unde iei contact doar cu una dintre etapele procesului - cel mai adesea cu pictura pe obiectele ceramice -, în cele trei workshop-uri de weekend afli foarte multe despre tehnicile, materialele și instrumentarul de care ai nevoie pentru a crea design de obiect ceramic. și le pui, pe toate, în practică anunță organizatorii.

Înscrierile se fac la contact@creativelearning.ro, tel.: 0721 98 44 67. Restul detaliilor le găsim aici www.creativelearning.ro, și pe pagina de facebook Creative Learning.Fotografii © Creative Learning

creative learning design romanesc

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.