497 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Curs de ceramică/ design de obiect cu Mădălina Teler, din 14 mai

De Atelierul de Grafică| 11 Mai, 2016 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 638

Echipa Creative Learning ne invită să luăm mâinile de pe tastatură și le cufundăm în materiale ceramice. Nu degeaba suntem dotați cu simțul tactil... Să frămânți pământul, să te lași inspirat de el și să-i dai o formă nu e puțin lucru. 
Pe 14 mai începe cursul de ceramică, unul dintre cele 3 propuse de Designist | Creative Learning pentru perioada imediat următoare.La cursul de Ceramică: Design de obiect, înveți să realizezi un obiect ceramic, de la A la Z, din faza de schiță și matriță până la arderea finală. Spre deosebire de alte cursuri, unde iei contact doar cu una dintre etapele procesului - cel mai adesea cu pictura pe obiectele ceramice -, în cele trei workshop-uri de weekend afli foarte multe despre tehnicile, materialele și instrumentarul de care ai nevoie pentru a crea design de obiect ceramic. și le pui, pe toate, în practică anunță organizatorii.
înscrierile se fac la contact@creativelearning.ro, tel.: 0721 98 44 67.Restul detaliilor le găsim aici www.creativelearning.ro, și pe pagina de facebook Creative Learning.


Fotografii © Creative Learning

creative learning design romanesc

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.