573 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Train cuts - Rail Road Stories @ Train Delivery 2014, 25 - 27 iulie, Gara de Nord

De Atelierul de Grafică| 22 Iulie, 2014 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 2340

Train cuts este un proiect inițiat de Atelierul de grafică, ce face parte din Rail Road Stories @ Train Delivery 2014, finanțat de Arcub și cu sprijinul Cărturești.
Ce se va întâmpla timp de trei zile în gara de nord va fi un exemplu clasic de reconversie. Spus în alte cuvinte este o Intervenție plastică, grafică, sculpturală asupra unui vagon de marfă. Vom decupa în forme diferite planurile de tablă ale vagonului, care pliate în plan vertical și orizontal vor deveni mobilier, spațiu expozițional, decorațiune, ferestre. Vom opera atât în interior cât și în exterior, așa încât vagonul va deveni un alt obiect, cu alte funcționalități,  și cu un alt look. (Atelierul de grafică)

Echipa proiectului
- Cătălin Oancea, sculptor, Marius Stroe, sculptor, Adrian Lulciuc (H8 Deco), Marius Purice, sculptor, Alice Stoicescu, (Atelierul de grafică), Adrian Medeleanu, (Atelierul de grafică), Ciprian Isac, (Atelierul de grafică) 

Mulțumiri Alina Daniela Istrate, Vali SălăgeanuFotografiile sunt din timpul selecției vagoanelor ce urmează a fi garate pe linia Train Delivery

design romanesc street delivery

Despre autor

Atelierul de Grafică
ATELIERUL DE GRAFICĂ semnează articolele care nu pot fi atribuite unei singure persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de mai mulți oameni, fie că prezintă un punct de vedere comun.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.