772 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

Cea de-a V-a ediție Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România, va avea loc în perioada 20 - 28 mai.

De Graphic Front| 23 Aprilie, 2017 | Categorie: design obiect | Vizualizări: 1559

"Cinci ediții mai târziu de la prima ediție pilot Romanian Design Week sunt convins că provocarea pe care ne-am asumat-o la vremea aceea a fost una corectă. Industriile creative din România se aflau la începutul unei ere de expansiune și aveau nevoie de un astfel de eveniment. Drept dovadă că l-au îmbrățișat imediat și că proiectul a crescut de la an la an. Și nu doar mișcarea industriilor creative din România a rezonat cu proiectul nostru, am primit sprijin și aprecieri de la partnerii noștri europeni. Spre exemplu, tocmai ne-am întors de la London Fashion Week, unde Romanian Design Week a gestionat prezența României la eveniment, iar în cadrul Vienna Design Week 2017, unde România e țară invitată de onoare, am fost mandatați de ICR să reprezentăm România. Felul frumos în care a crescut Romanian Design Week, aprecierea și căldura cu care a fost primit ne dau putere și resurse să ducem proiectul mai departe și să îl facem pe cât de amplă este forța acestei mișcări a industriilor creative românești", declară Andrei Gavrilă-Borțun, CEO The Institute. 
Articolul integral aici:
www.institute.ro/romaniandesignweek

Eveniment inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING Bank

Mai multe articole despre
Romanian Design Week, aici.

Articol ilustrat cu fotografii de la ediția precedentă, 2016

Foto Ciprian N. Isac

romanian design week the institute

Despre autor

Graphic Front
Graphic Front semnează articolele care nu pot fi atribuite neapărat unei persoane din atelierul nostru. Asta înseamnă, fie că sunt lucrate de cineva de la noi, fie că e un material preluat de la invitații sau colaboratorii noștri.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.